Zalmpakketjes voor de barbecue
In de zomer wordt er natuurlijk volop gebarbecued. Op de camping, in het buitenland of gewoon lekker in de tuin met vrienden. Wist je dat een barbecue helemaal niet ongezond hoeft te zijn? Sterker nog, ik merk dat ik zelfs steeds meer plezier krijg om creatief om te gaan met mijn gerechten voor de barbecue. De tijden van de standaard huzarensalade, vlees en saus zijn voorbij! Zo maakte ik laatst dit zalmpakketje voor op de barbecue. De bereiding is super gemakkelijk: begin met een portie sperziebonen en leg dat op een vel aluminiumfolie. Leg de zalmmoot er vervolgens bovenop en bestrijk hem met groene pesto. Tot slot leg je de doormidden gesneden cherrytomaatjes er bovenop en vouw je het pakketje dicht. Leg het een kwartiertje op de barbecue en smullen maar!
Geen barbecue? Geen nood, het pakketje kan ook zo op 175 graden in de oven.
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!